Tudtok ajánlani valami gamer széket 40. 000 forintig?
Azért gamer mert azoknak a nagy részük tartják a fejet is es az ugy kényelmes volt nekem. Dxracerbe beleűltem és nagyon kényelmes volt de 80 alatt nem találok. Meg túl lövi a keretet.
Néztem a Kring márkát az emagon azok vannak 40 alatt de túl sok hideget meleget kap es így nem merem megvenni. Ülő részénél szövetre gondoltam hogy nyáron ne izzadjak bele a műbőrbe. Hasonlót keresek mint a nitro s300at de az is 65 alatt nem találok :/
Markus-ok is kilőve. Jelenleg olyanom van és azt szeretném lecserelni mar nagyon.
Ilyened van?
Még van valami otlet?
Nekem nincs, de amit küldtél, sok szempontból gyanús. Először is csak úgy ekkora leárazást nem szoktak drága csúcstermékre. Másodszor, rébuszokban beszélnek róla, isteníti a forgalmazó.
De a képek nekem a leggyanúsabbak, ránézésre is súlyos tervezési hibái vannak a széknek, az anyaga szerintem egy évet nem bírna ki, elkezdene szétmállani utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!