Mit tud elbarmolni egy nem hozzáértő egy gépen ami 2 hete lett összerakva ráadásul ssd van a rendszer alatt ami villám gyors és azt mondja belassult a gépe?
Mégis ez a hatalmas 2 hetes lassulás miben nyilvánul meg? Ez most nagyon trendi, hogy mindenkinek belassul a gépe. Én évek óta használom ugyanazt a win 10-et, de most is olyan gyors, mint újkorában.
Vagy úgy tele rakta 2 hét alatt vírussal, hogy a windows ki se látszik belőle.
1/
Intel i3 10100F,16gb ram ssd ilyesmi.
2/
Pedig mindent belőttem neki,böngészőbe reklám blokkolót,akkor kilőttem a feleslegesen induló programokat meg ilyesmi.Nálam villám gyors volt míg itt volt meg nála is egy darabig...
3/
A böngészést magyarázta pl,hogy az időkép csak ötödjére tölt be meg valamit magyarázott,hogy néha nem tölt be de gyanítom a böngésző van fent három a biztonság kedvéért,mondtam neki próbálja a többi,azt mondja de biztos azok is ilyenek lesznek.Mint mikor a múltkor gépre kötöttük a monitort és az akkori videokártya dvi portja szar volt és fura színek jelentek meg a monitoron azt mondja ez biztos a monitor lesz,de ezt úgy,hogy nem is ért hozzá :D Természetesen más csatlakozáson jól működött minden.
úgy kérdezel itt, hogy te is csak távírányítással tapogatózol a júzernél? találgassunk mi úgy, hogy te is csak találgatsz? (mert pl egy feladatkezelő megtekintése lehet nem lenne teljesen haszontalan)
Wow, irigylem az optimizmusod ;)
8/
Nála még az is nehezen megy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!