Windows 10 pro vagy Linux?
Figyelt kérdés
2021. febr. 21. 22:01
A kérdező szavazást indított:
Linux
Windows 10 pro
30 szavazat
1/13 anonim válasza:
Mind a kettő, duál-boot-al... :-)
2/13 A kérdező kommentje:
Azt hogy?
2021. febr. 21. 22:06
3/13 anonim válasza:
Felrakod a windowst, aztán felrakod a linuxot és kész, mindkettő megy.
4/13 anonim válasza:
Nem bántásból, de ha ennyit sem tudsz, hogy akarsz Linuxozni? Azért még egy egyszerű disztribúció is megkövetel némi tudást.
Ráadásul mire jobb? Mindkét rendszernek vannak erősségei és gyengeségei egyaránt.
5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! #4 Csak több helyről informálódom. Valamit azért érték hozzá.
2021. febr. 21. 22:14
6/13 anonim válasza:
Itt van egy magyar nyelvű:
https://www.youtube.com/watch?v=C0655PSxcec
...de töménytelen mennyiségű hasonló videót is találhatsz.
7/13 anonim válasza:
Mi a kérdés? Hogy melyik stabilabb, biztonságosabb, személyre szabhatóbb, olcsóbb, könnyebb megtanulni, erőforrás igényesebb, hardver-kompatibilisebb, szebb, régibb, csicsásabb, támogatottabb, melyiken fut jobban CSGO....?
8/13 anonim válasza:
Annakidején én trial boottal nyomtam a win98-win2000-winXp kombót. :)
9/13 anonim válasza:
#8-nak: Én meg a jelenlegi iMac-emen Quad-boot-ot nyomok: Windows 8.1, High Sierra, Windows 10, Catalina... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!