Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows 10 pro vagy Linux?

Windows 10 pro vagy Linux?

Figyelt kérdés

2021. febr. 21. 22:01
1 2
 11/13 KmsRys ***** válasza:
76%

Hogy értve? Hogy melyiket telepítsd?

Nekem jelenleg van 2 Linuxom (Ubuntu, Mint) és egy Windows 10-em, amit már fél éve nem használtam.

Mivel nekem sikerült mindenre kiváló alternatívát találni, így inkább a Linuxra szavazok, főleg, hogy gyors, biztonságos, és hatalmas a szabadságérzet :) Ezt a Windowsról nem tudom elmondani. Azonban ha szükséged van Windowsos programokra is, akkor én is javaslom a dual boot-ot. Ha az utóbbit választod, akkor előbb tedd fel a Windowst, utána a Linuxot.

2021. febr. 22. 21:05
 12/13 anonim ***** válasza:
A Windowsot most bootoltam négy év után először mert tudtam hogy egy régebbi nyomtatóm arra lett installálva és nem akartam Linux alatt kisérletezni pedig biztosan kezelte volna az is. Egyébként SuSE leap van fent, azt használom nagyon nagy megelégedéssel.
2021. febr. 24. 03:59
 13/13 nem értek semmihez válasza:
Ha programozni szeretnél egy komolyabb dolgot, akkor Linux. Ha gamer akarsz lenni, vagy csak e-mailt akarsz olvasni, akkor Windows 7-10 (pro a gamerkedéshez, home az e-mailt olvasására.). Amúgy mind a kettő szuper.
2021. ápr. 7. 07:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!