Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem bootol be a Windows...

DJHardcraft kérdése:

Miért nem bootol be a Windows (10)?

Figyelt kérdés

A mai nap folyamán, pendrive-n keresztül bootoltam a linux-nak az Ubuntu nevű verzióját. Hibátlanul működött meg minden, de mikor kikapcsoltam és a BIOS ban visszaállítottam mindent, a Windows nem indult be. Kép: [link] csak villog ott az a kis vonal és nem tölt be a Windows. Itt egy kép a BIOS-ról : [link] Remélem tudtok segíteni, mert egy kicsit most megilyedtem !

A válaszokat előre is köszönöm !

2016. aug. 10. 16:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Indításkor nyomogasd az F8 billentyűt, akkor egy menünek kell előjönnie. Az a Windows 10 menüje. Ott több lehetőséged van a javításra.
2016. aug. 11. 08:30
 2/2 Tom Benko ***** válasza:
Az UEFI valószínűleg még mindig a pd efishelljét keresi szegény, a BIOSban vedd rá, hogy a vinyót zaklassa.
2016. aug. 11. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!