Megéri venni 2017-es Macbookot? (Csak alap dolgokhoz kell)
21/27 A kérdező kommentje:
#19 #20 Vegre valaki 😄 Koszi a valaszokat
Beleírhattad volna, hogy csak olyna választ szeretnél ahol azt ecsetelik, hogy az "új nem apple laptop nem működik rendesen". Nyilván ez még véletlenül sem user error.
Azért jó látni, hogy ez a releváns válasz ismertetője :D
2021. márc. 8. 18:37
23/27 A kérdező kommentje:
Kerdezo: szerintetek A vagy B?
28 valasz: szerintunk B, mert (ervek, javaslatok, tenyek)
1 valasz: fuuu szerintem A, mer csaaak, ugyehogy?
Kerdezo: TUDTAAAAAM! Akkor tuti A lesz!
2021. márc. 8. 19:14
En vagyok, aki szinten Apple-t venne: kerdezo, szerinted megerne 300 helyett 400-ert venni az ujabb generaciot, ha az latvanyosabban tobbet tud es mivel sokkal ujabb, nem olyan elavult? Laptopokhoz nem ertek, ott is ugy van, mint a teloknal, hogy egy ido utan nincs tamogatott frissites? De attol, hogy regebbi meg mukodhet gyorsan es stabilan gondolom, a tabletem is a 2017 iPad szeria es tokeletesen megteszi vegul is, talan egyedul wifit erzekeli lassan, gyakran lejon rola, ilyesmik.
2021. márc. 9. 15:19
Ha valakinek van egy preferenciája, teljesen mindegy, milyen javasaltokat tesztek. Ha tetszik neki vagy szimpatikus, akkor arra költi a pénzért, teljesen felesleges tudományos vagy akármilyen érveket felhozni. Ha tegyük fel én mindenáron Audit akarok venni, mert az vonz (most mindegy milyen okból), akkor nekem hiába mondogatják, hogy egy olcsóbb, középkategóriás cucc is tud annyit és még kevesebb hátránya is van. Ugyanez érvényes a ruhákra, nem azért vesznek az emberek designer dolgokat, mert tudják a dolgukat. Szóval bármelyik lehet jó választás, egy 150-es Windowsos gép is és egy 300-ezres Apple is. A kérdező azt szerette volna megtudni, megéri-e a 2017-es modell, itt ti vagytok az off-topic, mert helyette azt javasoljátok, hogy vegyen inkább más operációs rendszerrel működőt. Elég lett volna annyit írnotok, hogy nem éri meg/megéri, összehasonlítást ő sehol nem kért, nincs A vagy B lehetőség. Szövegértés látom nem erőssége a gyakorinak.
2021. márc. 9. 15:54
'Ha valakinek van egy preferenciája, teljesen mindegy, milyen javasaltokat tesztek.'
Aha, csak hat a kerdes konkretan az volt, hogy 'Megéri venni 2017-es Macbookot?'. A legtobb valasz arrol szolt, hogy nem eri meg, vannak sokkal jobb alternativak. Nem azt kerdezte, hogy MacBookot akar, melyiket vegye hasznaltan, hanem hogy megeri-e a 2017-es Macbook alap dolgokra. Nem, nem eri meg.
2021. márc. 9. 16:42
További kérdések: