Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Bitcoin bányászat rx 470?

Bitcoin bányászat rx 470?

Figyelt kérdés
Gondoltam bele kezdek a bányászásba, jelenleg egy rx 470 4gb planitum vgam van(tudom nem a legjobb). Az első és második nap ment rendesen, 25 MH/s-el működött. Utána pedig csak 10-11 MH/S-el ment a bányászás. Driver frissítés nem volt.(pontosabban most frissítettem le de semmi változás).Kryptexet használok. Rendszergazdakent indítom az alkalmazast is. Esetleg bármi ötlet? Amd adrealinban atallitottam vgat kiszámításra, de úgyse jött helyre. Elég kezdő vagyok a témában, egy pár tanácsot megfogadok. :D Egyébként kiprobaltam más alkalmazast is, ott is csak 10 MH/s körüli sebességes ér el.
2021. febr. 28. 09:10
 1/4 anonim ***** válasza:
kicsit gyenge és régi kari már, egyedül egymagában kevés.
2021. febr. 28. 09:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, azt tudom sajnos, de eddig ment 25MH/s sebességgel, most pedig 10 körül ketyeg. Ez mitől lehet?
2021. febr. 28. 10:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Egy dolog biztos, az hogy nem bitcoint banyaszol vele
2021. márc. 1. 16:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Ethereumot kaparsz. Nőtt a dagfile, a kártyád csak 4 gigás, lejjebb ment a mhs. Megint nő, még lejjebb megy. 8gigás kari nem csökkenne.
2021. márc. 7. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!