Hova lehet Budapesten bevinni a bitcoin bányász kártyákat? Minden választ meghallgatok!
Figyelt kérdés
2019. aug. 18. 22:48
1/11 anonim válasza:
Mondjuk szeméttelepre, vagy mégis hova akarod vinni, vagy add el a piacon.
2/11 A kérdező kommentje:
Nyilván nem ezekre gondoltam. Hanem bitcoin termelésre. Mert otthon ezt sokkal macerásabb csinálni már a villany számla miatt is. Hallottam kettő helyről ami nagyobb bitcoin bányász cég ahova be lehet vinni. Ezeknek a nevére lennék kiváncsi
2019. aug. 18. 23:51
3/11 anonim válasza:
Ilyen esetben meg szerintem az info topicban elöbb válaszolnak.
4/11 A kérdező kommentje:
Milyen oldalt ajánlanál erre?
2019. aug. 19. 00:26
5/11 anonim válasza:
6/11 Nyakasparasztgazda válasza:
A bitcoinnal rengeteg pénzt lehet keresni, minek aggódsz a villany számla miatt?
Inkább azon aggódj, hogy fel tudsz e venni olyan megbízható embert aki nem tesz zsebre semmit, miközben naponta 3x átfoegatja a pénzed vasvellával, hogy ne penészedjen be
7/11 anonim válasza:
Komolyan azt hiszed, hogy bárki ad neked áramot és internetet INGYEN, hogy te bányászhass?!
Ha otthon nem éri meg, máshol sem lesz gazdaságos! :D
8/11 A kérdező kommentje:
Az óriás vállalatoknak megse kottyan ha beviszek 6 kártyát és ha igaz amit hallottam akkor van egy hely Budapesten ahol nem kell fizetni semmit csak beviszem és elméletileg ennyi.
2019. aug. 20. 00:18
9/11 anonim válasza:
:D
Szólj ha megvan! Nekem is van egy webinárium szerverem, amin online előadásokat tartok. 18.000 Ft csak az, hogy feltették a polcra, adnak neki áramot és netet. 350W-ot fogyaszt óránként. Ezt valakinek ki kell fizetnie!!!
10/11 anonim válasza:
Én is készülök beszállni a bányászatba. Nagyon érdekel ez a crypto világ. Szeretném megtanulni a működését mert ez a jövő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!