A linkelt TV tuner kártyával jobb minőségben lehet VHS-t digitalizálni, mint az USB-s adapterekkel?
Úgy tudom, ezt csak asztali számítógéphez lehet csatlakoztatni.
Eddig laptopokon digitalizáltam EasyCAP-pel, majd Terratec-kel. A színek így nem voltak túl jók, villogtak, ingadoztak, néha a kép és hang elcsúszott egymástól, gyakran frame drop is volt. A fenti kártyával már nem fordulnának elő az ilyen hibák? Érdemes lenne egy ilyennel megpróbálni asztali gépen?
"Az asztali gépekben mindenképp erősebb processzor van, mint a laptopokban?"
Igen
"Ilyen szoftverrel az egymástól elcsúszott kép és hang is újra szinkronba hozható?"
Igen.
Nem feltétlenül van gyorsabb processzor egy asztali gépben, mint egy laptopban, nem frissítettem az oldalt a válasz elküldése előtt és a másik kérdést már nem láttam.
Ha egy adott ponton csúszik el, akkor könnyen helyre lehet hozni, ellenben, ha egy idő után kezd el csúszni kisebb nagyobb mértékben, akkor sok időbe telik, míg szinkronba tudod hozni, ha egyáltalán megoldható normálisan.
Akkor úgy kérdezem, hogy milyen processzorú gépet lenne érdemes erre a célra venn?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!