Miért nincs hang a Winfast PVR2 típusú tv-tuner kártyámon?
Sziasztok. Pár éve be lett szerelve a számítógépembe egy Winfast PVR2 típusú tv tuner kártya. Akkor tökéletesen működött minden, a hang illetve a kép is kifogástalan volt. Ám a közelmúltba a gépem átesett több operációs rendszer feltelepítésén, azóta a windows xp-ről win7-re váltottam. A napokban azzal bízott meg a család hogy a régi vhs kazettákat digitalizáljam, és másoljam át dvd-re, mert elméletileg ez a tv tuner kártya direkt ugy lett véve, hogy erre alkalmas legyen. Viszont nem igazán értek ezekhez a számítástechnikai dolgokhoz, így segítségre lenne szükségem abban, hogy
1, A TV-tuner kártyámon jelenleg miért nincsen hang, illetve hogyan lehetne megoldani a problémát?
2, Hogyan tudnám digitalizálni a VHS (videó) kazettákat, a program segítségével?
Mint már említettem nem vagyok hozzáértő, tehát ha kérhetem, részletesen korrigáljatok a válaszokban.
Előre is köszönöm!:)
Hátha megtalálja a hibát valaki hozzáértő, ha egyáltalán itt van elrontva valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!