Probléma a hang felvevésnél gyári win 7-en. Mi ez?
Heló!
Annyi volna a gondom, hogy amikor megvettem a notebookom, akkor ugye előtelepített windows volt rajta. Nyomogatom, tovább-tovább-tovább. Ok, minden szép és jó, feltelepíti. Nos én szoktam magamba kontárkodni a gitárommal. Egy audacity nevű programmal veszem fel a dolgaim. És mikor a gyári windows volt rajta, mikor vettem volna fel a mikrofonnal a dolgaim, nem tudtam, mert a kezdeti szép hangzás után recsegett az egész.
Aztán pár hónapra rá egy ifnormatikus ismerős újratelepítette nekem a gépemet és hirtelen működni kezdett az egész, szépen vett fel gitárhangot. Aztán megint újra rakta, megint szépen vett fel.
Pár napja szervízben volt a gépem, megint rátették a saját windowsukat és megint egy rakat szar az egész hang, amit fel akarnék venni.
Kérdésem: Mitől van ez? Gondoltam a hangkártya driverre, fel is tettem egy Realtek HD nevű cuccot, de nem lett jobb.
Eheheh sikerült megcsinálni. xD
Na köszi mindenkinek. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!