Nagyon aranyos kis Lenovo laptopot kaptam ajándékba. Tökéletes az én igényeimhez, csupán egy baj van. Képtelen vagyok rájönni, miképpen másolhatok vele írást. Hogyan lehet?
Ctrl+C, Ctrl+V
Ezt úgy tudod használni hogy kijelölöd a szöveget a kattintással és a kurzor húzásával. Amikor kékkel ki van emelve a szöveg, akkor lenyomod a Ctrl billentyűt, és utána a C billentyűt úgy hogy közben a Ctrl le van nyomva. Ha megvolt a C akkor felengedheted mind a 2-t.
Ha ez megvan, akkor menj be a dokumentumba ahova be akarod illeszteni, és ugyanezt csináld meg annyi különbséggel hogy a C helyett a V-t nyomod meg.
Opcionálisan a szöveg kijelölése után jobbklikk, a felugró menüben másolás. Aztán ugyanez, csak másolás helyett beillesztés.
Arra tippelek hogy az zavar meg, hogy nincsenek a touchpad alatt “egérgombok” így nem tudod hol van a jobb egérgomb.
A touchpad jobb alsó felét ha lenyomod amíg kattan, az a jobb egérgomb.
"Képtelen vagyok rájönni, miképpen másolhatok vele írást. Hogyan lehet?"
A folyamat hol akad el?
Melyik résszel van gondod?
#4!
Ezt honnan jött?!?! Te egy zseni vagy! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!