Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi lehet a probléma? (Részlete...

Mi lehet a probléma? (Részletek lent)

Figyelt kérdés
Üdv kedves gyakori kérdés olvasók! Segítségeteket kérném, én már kifogytam ötletekből és már teszteltem amit csak tudtam. A problémám az, hogy játék közben összeomlik a játék de van, hogy a rendszer is mivel valamilyen kék halál képernyőt kapok. Böngészés közben is összeomlik ritkán a lap, általában akkor amikor megy mellette egy játék telepítés vagy hasonló. Azt vettem észre, hogy komolyabb feladatokat már nem bírja a rendszer. Szoktam játék indítás vagy játék közben hibás fájl hibát is kapni. Merevlemezeket HD sentinel programmal teszteltem tökéletesnek találta. Memóriákat sajnos nem tudom mivel CD-ről a memtest86 programot nem indítsa el pendrive viszont lehetetlen mivel a biosban nem látni egyszerűen nem látja a bios eddig pedig mindig látta. Próbálnám újra rakni a rendszert viszont lehetetlen mert telepítés közben sérült fájl hibát ír. Próbáltam több telepítővel is. A kék halál képernyők általában ezek: Memory Management, Bad Pool Header, kernel security check failure. És még szokott lenni, mindig más. Nem tudom mi lehet a probléma.

2020. dec. 30. 12:41
 1/2 anonim ***** válasza:

Tegnap is te kérdezted, hogy akkor most vagy a memóriával van probléma vagy a merevlemezzel?

Amúgy alaplap probléma is lehet, ha már pendrive-ről nem sikerül memtestet se futtatni. Vagy tényleg valamelyik ram a ludas.

Hány gb ram van a gépben és milyen felosztásban? 2x2? ugyan olyanok?

2020. dec. 30. 12:44
 2/2 A kérdező kommentje:
Tegnap elvittem barátomhoz a memóriákat és a merevlemezt és az ő gépében is ezeket produkálta. 2x4 GB memória van a gépben. De érdekes az is, hogy bios nem ismeri fel pendrive és gondolok arra is, hogy alaplap rossz és akkor memóriákat is elrontotta vagy nem tudom lehetséges-e ilyen. Merevlemezen valószínűleg segítene egy formázás és windows telepítés. Azért gondolom mert ha a memória a hiba akkor elronthatta fájlokat. De ez nem biztos. Sajnos az én tudásom az informatika világában ehhez már kevés.
2020. dec. 30. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!