Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Számítógép probléma miért?...

Számítógép probléma miért? (Részletek lent)

Figyelt kérdés
Üdv. Összeomlanak a játékok játszás közben vagy elinduláskor és van mikor sérült fájl hibát írnak (Eredeti játékok). Böngészővel is ez a helyzet, a lapok összeomlanak. Nem eredeti játéknál pedig a feltelepítés lehetetlen mivel sérült fájl hiba miatt nem sikerül a telepítés. Windows 10 operációs rendszert használok rég óta ugyan azt a telepítőt rakom fel most próbálnám újra rakni de lehetetlen mivel nem engedi se CD se pendrive-val mivel telepítés közbe ki írja, hogy sérült a fájl. Eddig mikor még kezdődtek a bajok előjött a kék halál képernyő MEMORY MANAGEMENT, KERNEL SECURITY CHECK FALIURE és még nem emlékszem mik de kivettem 1 memóriát a gépből és nem jött elő egy jó ideig viszont a mai nap szintén elő jött azért gondolok memóriára mivel MEMORY MANAGEMENT a hibakód. Valaki esetleg tudja mi lehet a hibás? Merevlemezek tesztelve lettek hard disk sentinel programmal és nem talált hibát. A memóriák memtest86-al szerettem volna de se pendrive se cdről nem akarja bebootolni. A bios már a pendrivet fel sem ismeri eddig pedig mindig felismerte és ugyan azzal a pendrive és ugyan azzal a telepítővel próbáltam. Próbáltam más telepítőt más pendrive de ugyan úgy nem jó. Windows 7 érdekes mód feltelepült CD-ről de ugyan úgy előjönnek a hiba üzenetek.

2020. dec. 28. 19:20
 1/2 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
alaplap?
2020. dec. 28. 20:12
 2/2 A kérdező kommentje:
Típusa érdekel vagy ez egy tipp arra, hogy az a hiba?
2020. dec. 28. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!