Hibás az erősítőm és a háza megrázott mitől lehet?
Még most vegyél ízlésednek megfelelő koporsót mert később nem lesz beleszólásod..
Vagy csak megijedtél? Engem is megráz néha az ajtókilincs, de nem szoktam ebből kiemelt ügyet csainálni a gyk-n. 😃
4-es
Annyival bővíteném a kérdést amit eddig csak te nem értettél meg hogy nem csak egy két szikra egy kis bizsergés volt hanem lezsibbadt a karom és keresztül ment rajtam a két karomon át az áram... Nyílván nem itt fogom megkapni a legjobb választ de mivel villanyszerelő vagyok így annyit értek hozzá hogy a normális tippeket kiszűrjem... Azért mertem belenyúlni mert semmi se mutatta ki hogy a házon áramnak kéne folynia, amíg nem fogtam vele együtt az éjjelilámpát addig meg nem is tudott rajtam átmenni.
A konektorokkal van baj, valahol felcserélték a nullát a földelés vezetékkel, ha a fázist kaptad volna el, már nem irogatnál itt.
Egyenpotenciálra kell hozni a hálózatot. (EPH felülvizsgálat), és egy Fí relét sem ártana beépíttetni a villanyórátokba.
Ha villanyszerelő vagy, a konnektort és a lámpát le tudod ellenőrizni.
Az erősítőkben hagyományos transzormátoros tápegység szokott lenni, a primer oldalon érdemes körülnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!