Mit lehet csinálni, ha húztam ki a jack dugaszt és a vége benne maradt a jack csatlakozóba ? Azt hogyan tudom kivenni a csatlakozóból?
Figyelt kérdés
Erröl lenne szó:
Ilyen kéne legyen: [link]
és most ilyen: [link]
Megj. nem ugyanaz a csatlakozó, csak a kötekedösök kedvért..
2020. dec. 17. 16:43
11/15 anonim válasza:
#9 A legjobb volna szétszedni a laptopot és egy tűvel kinyomni a csatlakozóból.
12/15 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget sikerült kiszedni! Esetleg van mód rá, hogy ezt valamilyen formában visszeszereljem rá?
2020. dec. 17. 20:49
13/15 anonim válasza:
Le kell vágnod a kábelről a hibás csatlakozót és egy újat kell rá valahogy szerelned
14/15 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2020. dec. 17. 21:22
15/15 A kérdező kommentje:
Fejlesztettem házilag egy módszert ami bevállt :D Mégpedig azt, hogy ne kelljen levágnom, így fogtam és cint cseppentettem a jackre és azt a kicsike végét visszanyomtam a helyére. Nem hittem , hogy müködni fog, de bevállt, mert hangrözítövel is kipróbáltam és jól veszi a hangot. És nem, nem a laptop mikrofonjáról vett, mert a fejhallgató 3m kábelja komplekt ki volt engedve és annyira mentem el amennyire lehetett. Amikor letettem az asztalra a telefonom , amiröl ment egy zene, és el mentem amennyire csak lehetett és halkabban hallatszott, míg amikor a telefont a fejhallgató mikrofonjához tettem, olyankor pedig hangos volt a zene.
2020. dec. 17. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!