Kérdező95 kérdése:
Pci e.6pin csatlakozo van a gepembe viszont a 980asba 2x8 kellene ha vennek egy 6pin to 2x8pin atalakitot (tehat 6pin a vege es ketto 8pin kimenetele van) akkor ez eleg a gtx 980nak? 500w tapom van
Figyelt kérdés
2017. dec. 18. 07:23
1/8 anonim válasza:
Nem, mivel attól meg hogy átalakítod bem fog tudni több áramot leadni. 2 db 6 pi es még okés lenne, deígy vagy másik videokártya, vagy násik táp kell. Alkatrész vásárlása előtt érdemes megnézni hogy jó lesz-e a gépbe.
2/8 MGéza válasza:
Ez nem hangzik jól. Minőségi 500W elegendő egy GTX 980 számára, de leírhatnád gyártó és típus szerint hogy milyen tápegységed van... Approx vagy Akyga minőség esetén erősen ellenjavallanék bármiféle átalakítózást.
3/8 A kérdező kommentje:
Crosair cx500 tapom van, volt rajta még egy 6pin , tehat tudnek venni ket 6pin to 8pin atalakitot, de ha amit kerdeztem is jo lenne jobban orulnek
2017. dec. 18. 16:27
5/8 A kérdező kommentje:
Asus strix a video kartya
2017. dec. 18. 16:32
6/8 A kérdező kommentje:
ebben a tápban 6+2pin van kétszer, de azért köszi a válaszokat
2017. dec. 18. 19:17
7/8 MGéza válasza:
Ha 6+2 pin van rajta eleve, akkor minek neked az átalakító?
8/8 A kérdező kommentje:
Sajnos szakértelem híján nem tudtam hogy van rajta, viszont leírtam a terméket amit használok és ez lett volna az a válasz ami elősegítette volna a problémám megoldását, így viszont KÖSZÖNÖM a válaszokat de nem tudok adni zöld pacsit!
2017. dec. 23. 11:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!