Blade460 kérdése:
Az lenne a kérdés, hogy egy házimozi szett-en nincs csak 1db scart csatlakozó, de ha veszek hozzá egy scart to jack átalakítót akkor fog hangot átadni a pc-m a házimozin kerezstül?
Figyelt kérdés
2017. dec. 2. 18:29
1/5 anonim válasza:
Ha nem cseszték el a lábkiosztást akkor fog.
2/5 A kérdező kommentje:
Ezt most nem értem, ugyanis nem vagyok kellő képpen jártas ebben a témában, szóval ha lehetne egy kicsit konkrétabban azt meg köszönném. thx
2017. dec. 2. 18:53
3/5 anonim válasza:
Az EU scart csatlaakozó egy többcélú csatlakozó, amin minden lábnak meg van a funkciója.
Amire neked kell, ahhoz a 2, 4, 6 lábak bekötésére van szükség. (A másik végén meg ott jack dugó)
4/5 A kérdező kommentje:
akkor most jön a fekete leves, konkrétan egy sony dav dz30 típusú házi moziról lenne szó, még pedig, hogy azon csak egy scart csati van és ha átalakítóval rá dugom pc-re az átadja majd a hangot, illetve a dvd-n át tudom valami olyanra váltani amitől lesz hang?
2017. dec. 2. 19:20
5/5 anonim válasza:
Hát így elsőre azt mondanám, hogy vagy zenét hallgatsz, vagy dvd-t nézel. És gyakran kell átdugdosnod a csatlakozót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!