Működhet fejhallgató és házimozi egyszerre a számítógéphez kötve?
Figyelt kérdés
Egyelőre csak úgy tudom használni, hogy az egyiket kihúzom és a másikat bedugom a helyére. Az alaplapon több jack kimenet is van (zöld, fekete, kék, narancs és rózsaszín a mikinek). Meg lehet azt csinálni, hogy pl. a zöldben van a fejhallgató valamelyik másikban pedig a házi mozi csatlakoztatója és szóljon mindd a kettő? És akkor itt a számítógépen már tudnám kapcsolgatni őket, hogy épp melyikre van szükségem.2016. jún. 28. 14:45
3/10 anonim válasza:
4/10 A kérdező kommentje:
Elosztó nélkül is megoldható lehetne szerintem. Én erre lennék kíváncsi...
2016. jún. 28. 16:02
5/10 anonim válasza:
Persze. Egy csatlakozóba te bele tudsz dugni kettőt is, igaz ?
Nem vagy okos, viszont jó erős ! :)
6/10 A kérdező kommentje:
Nem érted??? Én azt akarom, hogy még egy másik aljzat is ugyan úgy funkcionáljon mint a zöld. Arra vagyok kíváncsi, hogy ezt a sz.gépen át lehet e állítani,. A videó amit linkeltél abszolút más téma, majd máskor lehet jól jön, de nem ma.
2016. jún. 28. 17:15
7/10 anonim válasza:
Saját magaddal beszélgetsz. Állítod hogy szerinted lehet ilyet. Akkor hajrá. Szerintem, meg mások szerint nem lehet.
8/10 A kérdező kommentje:
Nem állítottam, de meg lehet mondani normálisan is. Úgy írogatsz itt mintha azt tudnom kellene. Azért tettem fel a kérdést mert valószínű nem tudom.
2016. jún. 28. 18:03
9/10 anonim válasza:
Hát én már csak ilyen bunkó paraszt vagyok. :)
10/10 anonim válasza:
A fejhallgatónak külön csatlakozója szokott lenni, többnyire zöld színű. Legjob esetben a ház előlapján találod, ha van a házon és be is van kötve. De ha hátul be van dugva a hangfal és egyszerre a füles, a kettőt nem fogod tudni két külön hangforrásként használni egyszerre (pl. videó/film hangja a fejhallgatón, játék hangja a hangfalon).
Milyen alaplapod van egyébként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!