Van egy régebbi joystick-om. Az a baj, hogy a vége az 15 tűs csatlakozó, viszont az én gépem újabb és nincs rajta ilyen, csak a monitornak. Arra gondoltam, hogy a végét át lehetne alakítani USB-vé. Hogy tehetném meg?
A baj,csak az hogy usb-nek van 4 kábele,külső kettő a negatív és a pozitív,a belső kettő az adat,míg a tűsbe,meg 8,amiből valószínűsíthető,hogy 2 az áram(egy piros és egy fekete) és 6 az adat.
Ha így is van,akkor sem tudom,melyik 3-at melyik usb-s adat kábelre kell kötni.
Ja a pontos név,az Maestro JSK 120.
Ha nem tudjátok,hogy át lehet-e alakítani házilag,akkor legalább lehet hozzá kapni átalakítót nem túl drágán?
És mennyiért lehet kb. usb-s adaptert venni?:)
Egyébként az inkább vegyél újat,az nem jó,mivel az új joystick-ok amik jók,azok elég drágák,amire nincs pénzem!
És nem azt kérdeztem,hogy újat vegyek-e,vagy megcsináljam-e!:)
Az USB-t felejtsd el! :(
Az alaplapon lennie kellene egy 16 (2x8) tűs GAME csatlakozónak, amihez lehet kapni kivezethető 15-ös aljzatot.
Így néz ki: [link]
Szia!
Sajnos nekem van egy ilyen kivezethető aljzatom,viszont az alaplapon nincs olyan csatlakozó!:(
Az USB-t miért kéne elfelejtenem?:S
Nem lehet megoldani semmiképpen sem?:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!