Milyen digitális rajztáblát ajánlasz?
Írásra akarnám használni, de nem tudok jobb márkákat.
Ha lehetne, tudnál árat is írni. Van a fejemben egy maximum, de nem tudom reális-e.
Köszönöm: Irén
Szép estét!
Sokan használnak Wacomot, elvileg egy jó márka, viszont drága. Legalábbis a komolyabb táblái. Nekem nincs vele tapasztalatom. A Huion táblák is jónak mondhatóak, viszont ezek itthon nem kaphatóak, illetve olvastam, hogy mostanában több embernek voltak vele, ha jól emlékszem szoftveres problémái. Nekem is van egy ilyen táblám. Nekem mikor használgattam működött és szerettem... Az Xp-pent szokták még ajánlani, de erről sincs tapasztalatom. Illetve a Gaomon, ami bár nem túl ismert szerintem egy jó tábla márka. Nekem is van ilyen. Illetve pont egy ilyen teljesen új táblát hirdetek. Ez viszont már kijelzővel rendelkezik. Viszont ha csak írásra kell arra egy egyszerűbb kijelző nélküli is megfelelő. Kivéve, ha a kezed alatt szeretnéd látni az írást, nem pedig a monitoron.
Az árak függenek a tábla márkájától, méretétől és tudásától. Pár 10 ezer ft-tól kezdve több 100 ezer ft-ig vagy tovább.
Remélem tudtam picit segíteni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!