Digitális rajztáblánál hogy is van ez?
Sziasztok!
Wacom termékei között keresgéltem magamnak valót, ugyanis legtöbben ezt a márkát ajánlották nekem (:
Digitálisan még sosem alkottam, de szeretném kipróbálni, így elnézést, ha fura a kérdésem.
Szóval láttam olyan táblákat (az "árbarátabb" kategóriában) amiknek úgymond nincs kijelzőjük, tehát csak a monitoromon jelenik meg amit alkotok. Ebben az esetben honnan tudom, hogy honnét emeltem fel a ceruzám, azaz hogy hol folytassam a rajzom? :D Vagy ezek úgy is érzékelik a kurzort, ha csak mozgatom felette? Tényleg bocs ha hülye kérdés, sosem használtam még ilyet, videókon is csak olyanokat láttam, akik már kijelzővel dolgoznak.
Valaki esetleg tudna nekem ajánlani Wacom termékei közül olyat, ami egy kezdőnek megteszi, DE a későbbiekben is jól szolgál, egy haladó számára?
Köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!