Melyik Wacom digitális rajztáblát használjam?
Nagyon szeretnék venni egy Wakom márkájú digitális rajztáblát.
Maximum 120 ezer forintot fizetnék érte. Nem szeretnék túl nagyot venni.
Lenne még egy kérdésem: A rajztáblával együtt lehet kapni rajzolós programot is a gépbe, vagy nem? Csak mert a mostani Genius rajztáblámhoz volt.
A válaszokat előre is köszönöm!
Nálam az Intuos-hoz mellékeltek 1 fotós és 1 rajzszoftvert, de már fogalmam sincs, miket, rá se néztem. Adobe (Photoshop, Illustrator, Indesign) és Affinity programokhoz használtam, használom.
Ha a digital drawing érdekel, mindenképpen ajánlom figyelmedbe a Krita nevű ingyenes rajz programot, amit kimondottan rajztáblához terveztek, némi türelemmel elég látványos dolgokat lehet benne alkotni.
Wacom Intuos S, Wacom Intuos M vagy Wacom Intuos Pro Small 2019 (PTH-460). Az utóbbit az Oázis majdnem féláron adja (nagyon jó cég, én is több tabletemet vettem náluk), ennyiért sehol nem kapsz jobbat:
Rajzoláshoz én is a Krita nevű szoftvert ajánlom, nemigen van vetélytársa a piacon (még a Photoshop sem, ami rajzolás céljaira meglepően gyenge).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!