Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Letezik ilyen szolgaltato?

Letezik ilyen szolgaltato?

Figyelt kérdés
Létezik ingyenes RDP VPS szolgáltató? Nem kell sok, csak 1GB (esetleg 512MB ram) és 1 mag nekem ennyi elég :) Ha tudsz ilyenről ahol van ilyen csomag nem 7nap; 30 hónap vagy 1 év próbaidőre hanem ilyen örökké tartó akkor írd már le, koszi! - Azok akik árajánlatot akarnak tenni az atubacloudnal vagy digitalkoceannal vagy bármely más fizetős szolgáltatónál nyugodt szívvel tovább lapozhat (nem árajánlatra vagyok kíváncsi, megértést koszi)-

2020. dec. 3. 19:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

"nekem nem biztos hogy megérné futtatni"

Miért ne érné meg?

2020. dec. 3. 21:37
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

"A villanyra a pénz nem a fán terem"

És az ingyé VPS a fán terem talán?

2020. dec. 3. 23:07
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Melóhoz kéne a VPS, de nincs rá havi 1-2 ezred? Ez hány percnyi fizetésed?
2020. dec. 4. 12:08
 14/18 anonim ***** válasza:
83%
xd
2020. dec. 4. 15:38
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól értelmezem, egyszeri díjas VPS-t keresel?

Létezik ilyen, de elképesztően gyenge a minősége. Nem írom le a címet, mert nem vagyok a reklámemberük. Ha ilyent keresel, privátban elküldöm. De arra számíts, hogy nagyon gyenge lesz a szolgáltatás minősége, gyakoriak a hibák és leállások (adatvesztés is többször volt náluk). Tehát semmi komoly dologra nem használható (még személyes weboldalhoz sem ajánlanám), hacsak nem gond, hogy rendszeresek a leállások, és az olyan hibák, hogy a teljes szerver elszáll és mindent újra kell telepíteni, meg minden elveszik, amiről nincs biztonsági mentésed.

Amire viszont használható, az a gyakorlás és tanulás. Én is erre használom (másra nem is igazán jó). Én üzemeltetek pár webszervert, és a frissítéseket ezen tesztelem, mielőtt élesben telepíteném. Meg ha valami új szoftvert tesztelnék, azt szintén ezen próbálom ki.

Most van rá kedvezmény, így az alap csomagjuk kb. 14.000 Ft körüli árban lesz, ami egyszeri díj. Ezért a pénzért tudok olyan szolgáltatót, ami minőségi VPS-t ad két évre, és azzal még soha nem volt semmilyen problémám!

2020. dec. 4. 16:48
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Oracle ad ingyen 2 vps-t 50-50gb tárhellyel és 1-1 gb rammal. Nekem már több mint 1 éve leállás, újraindulás nélkül fut, nem vontak le pénzt. [link]

Meg kell erősíteni bankkártyát, de nem fog róla pénzt levonni (max ideiglenesen hogy ellenőrizze a kártyát).

A $300 amit ír az csak 30 napig van, de a Always Free dolgok, ideértve a 2 VPSt is, nem jár le "soha" (persze nyilván nem garantálja semmi, hogy nem mondják azt, hogy mostantól vége az ingyenes csomagnak)

2020. dec. 22. 11:40
 17/18 anonim ***** válasza:
Oracle VPS-ei ami ingyen van nagy gagyi... ARM mobil cpu-k amiből 16 talán elég lenne, de persze 4-et adnak. Ezen az architektúrán ARM nem fut semmi csak alig valamicske. x86 vagy más normális szoftvereket pedig nem tudsz elindítani rajtuk.
2022. jún. 17. 10:48
 18/18 anonim ***** válasza:
Legjobb amit a világban találsz az a Contabo, 5€ és 4 Xeon mag, 16GB rammal, 200GB SSD-vel: [link]
2022. jún. 17. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!