Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Létezik még ilyen szolgáltató?

Létezik még ilyen szolgáltató?

Figyelt kérdés

Régen még egy olyan 2-3 évvel ezelőtt voltak olyanok, hogy az itthoni szervergépemet elpostáztam vagy elvittem egy olyan szolgáltatóhoz akik egy megfelelően ellátott szerverterembe (jól hűtött, komoly internet kapcsolat) berakták az itthoni szervergépem és ott futtatták.

És ilyen kisebb pénzeket kellet fizetni érte ami az internet és az áram miatt volt amit a saját szervergépemnek biztosítottak.

Valaki ismer még ilyet Magyarországon?

2017. aug. 5. 12:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerver hos(z)tingnak, szerver elhelyezésnek hívják.

[link]

2017. aug. 5. 12:56
 2/6 K3Rn3LPaniC ***** válasza:
100%
Pl BIX, vagy t-system ami komolyabb. De vannak kis cégek is erre, persze más minőségben.
2017. aug. 9. 08:46
 3/6 anonim ***** válasza:
85%

A BIX nem foglalkozik szerver hosztinggal, az egy Internet-exchange, szolgáltatóknak nyújt Internet-csatlakozási hálózatuk forgalmának kicserélési lehetőséget:

[link]

2017. aug. 9. 12:18
 4/6 K3Rn3LPaniC ***** válasza:
100%

Igen tudom, dolgoztam telco szektorban pár évig :)

De ettől függetlenül van polcos és rackes elhelyezés is, jópár nms szerver onnan üzemelt kisebb-nagyobb szolgáltatóknak.

"A SzerverHostingBIX a hazai internetes forgalom első számú központjában, a BIX-ben nyújt szerver hosting lehetőséget ügyfeleinek."

[link]

2017. aug. 9. 12:41
 5/6 K3Rn3LPaniC ***** válasza:
100%

Az előző a victor hugo utcai épületben való elhelyezésről szól, ez pedig a BIX2 a kozma utcában:

[link]

2017. aug. 9. 12:45
 6/6 A kérdező kommentje:

Ettől egyébként nincs olcsóbb szerver hoszting?

Olyan 5 ezer környékén?

Régen nem kellett ennyit fizetni ezért.

2017. aug. 9. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!