Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Letezik ilyen szolgaltato?

Letezik ilyen szolgaltato?

Figyelt kérdés
Létezik ingyenes RDP VPS szolgáltató? Nem kell sok, csak 1GB (esetleg 512MB ram) és 1 mag nekem ennyi elég :) Ha tudsz ilyenről ahol van ilyen csomag nem 7nap; 30 hónap vagy 1 év próbaidőre hanem ilyen örökké tartó akkor írd már le, koszi! - Azok akik árajánlatot akarnak tenni az atubacloudnal vagy digitalkoceannal vagy bármely más fizetős szolgáltatónál nyugodt szívvel tovább lapozhat (nem árajánlatra vagyok kíváncsi, megértést koszi)-

2020. dec. 3. 19:36
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Oprtendszer mindegy
2020. dec. 3. 19:36
 2/18 anonim ***** válasza:
90%
Párszor elolvastam, nem értem. Ingyen nem lesz. Az Amazonnal, a Microsoft Azurnak vannak jó ajánlatai, nézz körül. Ha ingyeneset keresel életed végéig, abban nem tudok segíteni.
2020. dec. 3. 19:52
 3/18 A kérdező kommentje:
Akkor értelmezd. A lényeg az, hogy van e olyan VPS szolgáltató cég aki ad életfogytig RDP VPS-t linux rendszerrel. Memóriamérete min 512MB RAM a proci meg min 1mag.
2020. dec. 3. 20:06
 4/18 A kérdező kommentje:
Meg meg annyi hogy ne ilyen trialos sz*rsagok legyenek hogy 7nap proba; 1honap probe meg 1ev proba
2020. dec. 3. 20:07
 5/18 anonim ***** válasza:
73%
Veszel hardveraprón valami atomos kis itx izét néhány ezresért, és megoldod hogyanokból.
2020. dec. 3. 20:15
 6/18 A kérdező kommentje:
#5 ez tetszik :) csak nincs ra penzem :(
2020. dec. 3. 20:18
 7/18 anonim ***** válasza:
88%
Négyjegyű összeg nincs?
2020. dec. 3. 20:23
 8/18 anonim ***** válasza:
92%
A kérdésre válaszolva: nincs ilyen. Miért adna neked bárki valamit ingyen, ami neki pénzbe kerül. Telepíthetsz amúgy nyugodtan egy virtualboxot a gépedre, beállítod 512 MB-ra a ramot, 1 magra a procit, felraksz bele egy linuxot és van is egy saját VPS-ed ingyen. Nyilván az 512 MB memória, 1 CPU mag és a használt lemezterület lejön a gépedből, ezzel fizetsz.
2020. dec. 3. 20:42
 9/18 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem, amire te gondolsz az egy vágyálom, aminek abszolút semmi realitása sincsen. De miért is lenne? Miért biztosítana akármelyik cég ÖRÖKKÉ tartó gépidőt ingyen. Ez nem reális. Ezen kellene neked tovább lapoznod.

Ha úgy döntesz, hogy leszállsz a földre, akkor a google cloud biztosít kb 250 vagy 300 dollárnyi kreditet, amit 1 év alatt költhetsz el. Vehetsz belőle clustert, GPUkal meg minden. Én egy a tiedéhez hasonló kis VM-et (2CPU 4GB ram) béreltem kb 0.02 usd/óráért. Épp csak annyira volt erős, hogy egy hobbi projektemet tudtam egy webszerveren publikálni, amit aztán az ismerősöknek időnként meg tudtam mutatni (muszáj volt, hogy globálisan elérhető legyen).

2020. dec. 3. 20:53
 10/18 A kérdező kommentje:

#7 ismerem a számokat, de igen van, nekem nem biztos hogy megérné futtatni (Csak kéne a melóhoz a vps :( ).

#8 Az rendben van, hogy virtualboxal lehet linux szervert gyártani de azzal mit erek el a gépem azért mégse mehet 0/24 (A villanyra a pénz nem a fán terem).

#9 Akkor hogy lehet hogy a microsoft officenek, logmein hamachinek és a nordvpnnek van ingyenes alternatívája? ÉS NEM A TÖRT SZ*ROKROL BESZÉLEK?

(Nem áll szándékomban senkit beoltani meg megbántani ha valaki azt szűrte le az irományomból.)

2020. dec. 3. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!