Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ebben tudnátok segiteni?

Ebben tudnátok segiteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok tudom hogy rossz kategoriába irok de ide jobban irnak az emberek :)

szoval elég régi játékrol kérdeznék töletek aki utálja és

őskövületnek hivja az kérem ne irjon szeretném eszt el kerülni :)

na a metin2-röl van szo 3 metin2-t szeretek de vannak benne olyan dolgok ami nem tetszik

1 funny world mt2 ez egy pvp-szerver és itt a leg lényegesebb a alkimia ha nincs alkimiád kb sz.rt se érsz a játékban alkit senki se árul mert ritka és a alkimia 22k vagy is 22 ezer ft nem szeretnénk rá költeni a ki farmolása pedig örökké valoság

2 freemetin2 ez pvp illetve pvm is itt a farmolás nagyon más bossokbol jön a aranyrudak illetve sé ládák és ezekböl tudsz érvényesülni de ide is költenem kéne hogy birjam a bossokat

3 metin2mester eu gondolom eszt sokan ismeritek 3 közül ez tetszik a legjobban itt is vannak a legtöbben

ami nem tetszik benne hogy nagyon sés joval sésebb mint a elözö 2 a másik dolog pedig vannak olyan mapok ahol ha nincs buffosod nem birsz egyszerre több mobal el bánni

egy olyan metin2 szerot keresek ahol pénz nélkül is tudsz érvényesülni fejlödés könnyü yang dobása legyen jo és ne keljen költenem több 10 ezreket egy tárgyra ha meg akarom szerezni egy pl mondjunk mindenki jol ismert kardja fms

tudom sokan nem szeretitek a játékot meg is értem de a én szivem huzz hozzá nem tudom mért

játszok rengeteg mai játékkal 4kban is szoval meg van a élmény a gépem is birja minden játékot

de a metin2 olyan nekem mint a pálinka hiába tudod hogy be rugsz hánysz ki fekszel töle mégse tudsz le álni

2020. nov. 28. 14:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Már nagyon nehéz úgy elindítani egy új szervert, hogy megfeleljen mindenkinek, és ugyan az elején, jó, sok hirdetéssel elindul relatíve sok/stabil játékosszámmal, pár hónap után elpártolnak, és ba**hatod a fullozott karaktereidet. Nem mellesleg kissé kihalt játék, a mai generáció már nem ezen nő fel, nem ehhez van "szokva".

Jómagam is tudom a "metin" érzést, egyik legbefolyásosabb gyerekkori játékom, megszámolhatatlan sok órát játszottam rengeteg szerveren, közzöségben, néha-néha kipróbálok egy új, ígérkező szervert, de régen futott szervernek nem kezdek neki, nem látom értelmét.

2020. nov. 28. 15:52
 2/3 anonim ***** válasza:

szerintem ne ölj pénzt a metin-be, rengeteget toltam anno, élveztem meg minden, de a végére már jöttek-mentek a szerverek

persze az üzemeltetés pénz, de kb. lehetetlen tudni, hogy a tulajnak vannak-e hosszabb távú tervei + nem csak kamu / pár hetes szeró

mellesleg szerintem csak a régi játékosok néznek fel már csak, új játékosból nincs/alig van

arról nem is beszélve, hogy a metin2 kb. mindig is pay 2 win volt

2020. nov. 28. 18:19
 3/3 A kérdező kommentje:

hmmm nagyon kár érte :/ igaz nagyon régi már és nem nagyon foglalkoznak vele sajnos sokan nem is szeretik de én nagyon huzodom hozzá tán azért mert az volt életem elsö olyan játéka amivel másokkal tuttam játszani nem a gép ellen hanem igazi emberekkel

de igazatok van ideje el felejtenem a metin2-t de kicsit nehéz mert ha uj szerot meg ismerek amit még nem láttam egyböl regizek rá :D

2020. nov. 28. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!