Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Honnan tanulhatnék 'gyakorlati...

Honnan tanulhatnék 'gyakorlatiasan' a számítástechnikáról?

Figyelt kérdés
25 éves lány vagyok, aki sokáig egyáltalán nem volt ilyen beállítottságú (ez megnehezíti a helyzetem), viszont egy ideje nagyon érdekel a programozás, gépösszeszerelés stb., gyakran szoktam YouTube-on tech videókat nézni, meg ilyen oldalakat böngészni, de még mindig sok kérdőjel van a fejemben. Nem igazán van az ismeretségi körömben olyan, aki ért ehhez és tudna nekem segíteni. Van esetleg olyan online tanfolyam/weboldal/app vagy bármi, ahonnan tanulhatnék ezekről, de nem a száraz infókat írják le, hanem releváns infókat, amiket akár a gyakorlatban is tudnék használni?

2020. nov. 27. 21:41
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
szia, hozzám jössz?
2020. nov. 27. 21:50
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

bocsi de az IT száraz és unalmas... de azért majd kitalálunk vmi érdekeset mellé ;)

:D

2020. nov. 27. 22:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Gépösszeszerelés nem nagy tudomány, gyakorlatilag el sem tudod rontani. Minden egyféleképp megy, vagy jelölve van, hülyebiztos legó. A programozás: Inkább valamilyen tanár/szakembertől és ne netről. Ha net, akkor Udemy-ről a jó értékelésű, friss és népszerű kurzusokra szűrj.
2020. nov. 30. 12:20
 4/5 anonim ***** válasza:
(3ast kiegészítve), hogy egyébként teljesen vicces komédiának tartom, amikor a gépösszeszerelést, meg utána "tesztként" a gomb nyomkodását valamilyen benchmark programban valami nagy tudásnak meg tapasztalatnak állítják be. "tech guruk"-nak vannak beállítva ettől. Ilyen VR Pisti féle "zsenik". Van, aki tudja is mit csinál (igen kevés, pl Linus tech tips), a többi mímelni próbál, de egy 486-ost már nem tudna összerakni.
2020. nov. 30. 12:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem érdemes ilyen tanfolyamra menni, semmi értelmük nincs, valójában nincs más mód.. sok youtube videót kell nézni, meg geek magazinokat olvasni...
2020. nov. 30. 17:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!