Az nCore-t hogyan tudom visszaállítani, hogy tudjam használni?
Régi laptopom volt, mikor felregisztráltam erre az oldalra, egyet letöltöttem, de nem lehetett megnyitni, mert hiányzott hozzá valami program. Azt a programot meg nem támogatta a laptopom, így meghiúsult minden.
Később, pár hónap múlva felfüggesztettek, mert nem töltöttem vissza azt, amit letöltöttem. De eleve nem tudtam volna letölteni, meg vissza tölteni, mert nem lehetett megtalálni a fájlt.
Bemásolom az alábbit:
“Mivel legalább 8 hete nem jártál az oldalon és/vagy túllépted a maximálisan megengedhető hit'n'runolható hónapok számát (0 hónapon keresztül nem töltöttél vissza), ezért fiókodat felfüggesztettük. Amennyiben szeretnéd újraaktiválni azt, kérjük válassz az alábbi lehetséges opciók közül egyet. Az aktiválás mellé az általad választott prémium csomag előnyeit is élvezheted. Megértésed köszönjük!”
Mi a teendő ilyenkor? Tényleg fizetni kell, hogy tovább használhassam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!