Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Az nCore-t hogyan tudom...

Az nCore-t hogyan tudom visszaállítani, hogy tudjam használni?

Figyelt kérdés

Régi laptopom volt, mikor felregisztráltam erre az oldalra, egyet letöltöttem, de nem lehetett megnyitni, mert hiányzott hozzá valami program. Azt a programot meg nem támogatta a laptopom, így meghiúsult minden.

Később, pár hónap múlva felfüggesztettek, mert nem töltöttem vissza azt, amit letöltöttem. De eleve nem tudtam volna letölteni, meg vissza tölteni, mert nem lehetett megtalálni a fájlt.

Bemásolom az alábbit:

“Mivel legalább 8 hete nem jártál az oldalon és/vagy túllépted a maximálisan megengedhető hit'n'runolható hónapok számát (0 hónapon keresztül nem töltöttél vissza), ezért fiókodat felfüggesztettük. Amennyiben szeretnéd újraaktiválni azt, kérjük válassz az alábbi lehetséges opciók közül egyet. Az aktiválás mellé az általad választott prémium csomag előnyeit is élvezheted. Megértésed köszönjük!”

Mi a teendő ilyenkor? Tényleg fizetni kell, hogy tovább használhassam?

ma 12:17
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ilyenkor fizetni kell. Egyszer én is benéztem. Az se számított, hogy 200+ torrent van seedben majdnem minden nap (amikor megy a gép automatikusan seedel), sőt a seed ment felfüggesztett fiókkal is. Azóta akkor is fellépek néha ha nem akarok épp letölteni semmit, manapság már egyre kevesebbet használom.
ma 12:24
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem a visszatöltés miatt függesztették fel a fiókodat, hanem mert inaktív voltál több mint 8 hétig. Alapvetően abból nem lett volna bajod hogy 1 fáljt nem töltesz vissza. Sajnos igen, már csak úgy tudod újra aktiválni, ha veszel prémiumot.
ma 12:25
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem azért tiltottak mert letöltöttél, hiszen nem is töltöttél le. Hanem mert nem léptél be. Egyébként nem tudom milyen gépre nem tehető fel torrent kliens, amikor a mikrómon is elfutna.
ma 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!