A közelmúltban nyelvvizsgázó személyekhez szeretnék fordulni. Melyik a legegyszerűbben teljesíthető angol nyelvű, középfokú, nemzetközileg is elismert nyelvvizsga jelenleg Magyarországon?
A jövő év első felében tervezem letenni a középfokú nyelvvizsgát. Természetesen nem a nullán állok tudásilag. A kérdés azért merült
fel bennem, mert lehetőleg minél egyszerűbben fel szeretnék készülni saját magam által. Viszont gondban vagyok melyik típus legyen. Az Origón gondolkodtam, de többen is mondták szerintük az a legnehezebb.
Köszönöm a segítséget!
Szia!
Én az Ecl-t ajánlom. Évekig kimaradt az angol, majd 3-4 hónap alatt felkészítettem magam otthon az Ecl-es vizsgakönyvekből. Sikerült is, a Reading rész pl. 85% lett.
Tanárhoz egyáltalán nem jártam.
Én ECL-t csináltam, szerintem egyszerű, mert nem sok típusú feladat van, így könnyen be lehet gyakorolni. Fogalmazás írásnál használható szótár is.
Az Origo talán kétnyelvű, az bonyolítja szerintem.
A % nem fog számítani, ha sikerül, akkor sikerül. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!