Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » FONTOS! Hogyan lehet bárkit...

FONTOS! Hogyan lehet bárkit is elérni a Facebooknál vagy más olyan személyt aki segíthet nekem ??

Figyelt kérdés

Már több mint 1 hónapja próbálom visszaszerezni az oldalamat Facebookon ( oldal és nem személyes adatlap ) de bárkinek bárhová írok semmi választ nem kapok. Mindenhol a Facebook help centert adja ki ami semmire sem jó...

Tud bárki bármit amivel vissza tudom szerezni az oldalam??

2020. nov. 10. 23:16
 1/2 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy az oldal utána tűnt el,hogy a Facebook jelzett mert valaki fel akarta törni fiókomat és emiatt új jelszót kellett megadnom és mire végre be tudtam lépni az oldalam eltűnt. Még létezik de én nem tudok hozzáférni.
2020. nov. 10. 23:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Még fizetős ügyfeleknél is több hónapos az átfutási idejük, normál felhasználók felé egyáltalán nincs emberi supportjuk.
2020. nov. 10. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!