Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Laptop márkák közül melyek a...

Laptop márkák közül melyek a legmegbízhatóbb márkák vagy márka, és melyek azok amelyeket messze ívbe kerülni kell?

Figyelt kérdés

2020. nov. 6. 20:00
1 2
 11/13 Topike36 válasza:

Én személy szerint amit kerülnék, mondom ezt jó őár eladott laptoppal a hátam mögött és sok éves tapasztalattal:

A kínai nevenincs gépek felejtősek, ahogy előttem is mondták páran okosan.

HP DELL LENOVO a favorit , de abból is csak az üzleti szériás gépek!

Ezek ugyan drágák, de nem szabad újonnan megvenni, mert úgy 300-400 ezer is lehet.

Használtan venném 1 év garanciával számlával magyar billentyűzettel, és jó akksival ami legalább2-3 órát bír.

Így kijön 150.000 Ft ból egy jó gép amit évekig tudsz majd használni. Én ismerősöknek veszek és csak ilyeneket a 10 év alatt kb ha 2 darabot kellett cserélni vagy bármit javítani rajtuk.

Remélem tudtam segíteni.

2020. nov. 12. 07:42
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Acer. 12 éve van napi használatban, reggeltől estig.
2020. nov. 13. 16:31
 13/13 anonim válasza:
En igazából nem vagyok egy műszaki zseni, nem értek ehhez D saját tapasztalat alapján en az asust tudom ajánlani. Nekem vivobookom van, és nagyon jól működik, és könnyen kezelhető.
2020. nov. 13. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!