Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Melyik a legmegbízhatóbb HDMI...

Melyik a legmegbízhatóbb HDMI kábel?

Figyelt kérdés
Van egy ASUS VS247HR monitorom és egy ASUS GEFORCE GTX1050 3GBvideókártyám ahhoz kellene hdmi kábelt vennem. A HAMA -sal befürödtem,vizszintesen pirosan becsikozott a kép tőle
2019. júl. 11. 08:06
 1/6 anonim ***** válasza:

csíkoznia a legolcsóbb noname kábellel sem kellene.

Ne vidd közvetlen tápkábelek mellett és nem lesz vele gond.

2019. júl. 11. 08:25
 2/6 A kérdező kommentje:

Az a baj hogy máshol nem tudom elvinni mert számítógép asztalon van. Ami talán számít hogy a HD felbontásoknál csikozott csak de ott is a 1600tól felfelé.

Lehet a kábel nem kezeli jól a hd felbontásokat?

2019. júl. 11. 09:35
 3/6 anonim ***** válasza:

Egy 1.1-es HDMI-nek is hibátlanul kell kezenie a full hd-t is. De egyébként célszerű a monitor natív felbontását választani, ott lesz tiszta a kép.

VGA illesztője rendben van? Tápellátása megfelelő?

2019. júl. 11. 09:37
 4/6 Shaddark ***** válasza:
Szerintem simán gyári hibás a kábel...
2019. júl. 11. 10:33
 5/6 A kérdező kommentje:

A legfrissebb Geforce driver van mindig fent.

Vadiúj FSP moduláris 750 WATT táp van benne.

Nativ felbontáson használom,dvi -on minden hibátlan

2019. júl. 11. 10:43
 6/6 P.O.C. ***** válasza:

De mi szükséged van a HDMI összekötésre egyáltalán?

A DVI ugyan olyan digitális kábel, mint a HDMI. Nem hiába lehet átalakítani a DVI -t HDMI -vé egy sima passzív átalakítóval.

[link]

Utóbbi egyetlen szolgáltatással tud többet, hogy hangot is át tud vinni, amivel a te esetedben annyit érnél el, hogy a monitor jack tudójába tudnál pl fülest használni.

2019. júl. 11. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!