Xtrememenő kérdése:
Windows 10-et szeretnék kiírni DVD-re, de valamiért mindig hibát dob ki, többfélét is. Mekkora sebességen írjam ki 8,5 GB-os DVD-re? Illetve melyik író programot ajánljátok? ISO fájlról van szó.
Figyelt kérdés
2020. nov. 1. 17:48
1/7 P.O.C. válasza:
Már csak a mazochisták írják ki. Akik gyorsan akarnak végezni pen drive -ot használnak. Kb, az összes 2004-2005 után gyártott gép tudnak USB -ről boot -olni. Már előtte pár évvel is viszonylag kevés volt, ami nem tudott, de hát azokra meg nem érdemes Windows 10 -et rakni.
Amúgy mi a hiba üzenet? Nem lehet hogy az író vagy a lemez szar?
Én a leglassabbal írnám, azon végeznek a legszebb munkát az írók.
2/7 anonim válasza:
Inkább egy 4 GB-os ISO-t tölts le (MS oldalán ingyenes) és normál DVD-re írd ki, azzal nem lesz gond.
4/7 A kérdező kommentje:
Tudom hogy lehet pendrive-ra, de most nem ez a lényeg. Író: próbáltam IMG Burn-el, CD Burner XP-vel, mindkettőnél hiba van. Lemez most lett véve.
2020. nov. 1. 18:07
5/7 P.O.C. válasza:
Még annyi hogy nem mindegy az író se, hogy milyen. Egy rövid ideig míg ment ez a szabvány harc, hogy (+) -os meg (-) -os, voltak olyan gyártók hogy csak az egyiket vagy csak a másikat támogatták. Illetve a nagyon régi írók nem tudják kezelni a Dual Layert.
6/7 anonim válasza:
CDBurnerXP-t ajánlom.
Ha csak a 64 bit-es ISO-t generáltatnád le, kisebb lenne sokkal az ISO mérete... a 32 bites elavult, manapság már minden gép 64 bit-kompatibilis.
7/7 A kérdező kommentje:
Az írók támogatják a dual layert.
2020. nov. 1. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!