A Windows 10 pro egyik napról a másikra inaktiválódott és ha aktiválni szeretneém ezt a hibakódot kapom: 0xc004f074 Mi a probléma?
Szia!
Mivel volt aktiválva?
Úgyértem már ígyvetted a laptopot, vagy dobozos rendszer van rajta, esetleg ebay-ről vett kóddal aktiváltad?
Ez sokat számíthat.
Keress rá a windowson belül a CMD-re majd futtatsd rendszergazdaként.
Utánna másold be eggyessével ezt:
1.
slmgr/ipk W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX
2.
slmgr /skms kms.digiboy.ir
3.
slmgr /ato
mindeggyiknél ki fog dobni egy uzenetet azt várd meg és csak utánna másold be a többit.
Ha mindent jól csináltál akkor ki fogja dobi a végén hogy Az aktiválás sikeres. Ui.:az utolsónál sokat kell várni!
Hello.
Jelenleg ugyanez nekem is a problémám,valamint a fenti hibakód is egyezik. Pár éve lett a laptop másodszorra telepítve,hogy eredeti vagy nem eredeti programmal azt nem tudom,mivel én nem értek annyira a dolgokhoz sem a telepítéshez. A haver,aki anno csinálta,külföldön él már valahol,így neki nem tudok szólni,hogy segítsen. Valaki tudna ebben segíteni,de úgy leírva,hogy megértsem,és meg is tudjam csinálni egyedül,viszont ilyen újratelepítés stb. kikerülésével
Hello!
A hatos kérdező megoldása működött nekem.
A CMD-be beírtam a smlgr /xpr parancsot és láttam, hogy a licensznek van lejárati ideje. Kérdés: a lejárati idő után újra keresni kell majd egy termékkulcsot és azt aktiválni vagy örökké jó lesz az, amit írtál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!