Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan lehet beállítani...

Hogyan lehet beállítani Windows 10 esetében, hogy a Youtube ne az Edge böngészővel, hanem a Google Chrome böngészővel nyíljon meg?

Figyelt kérdés

Korábban kimentettem az asztalra parancsikonként néhány Youtube videót. Ezeknek az asztalon levő url-ek megnyitásakor a korábbi Internet Explorer helyet újabban a rendszer átirányít a Microsoft Edge böngészővel történő megnyitásra. Felhívja a figyelmet, hogy az elérni kívánt webhely nem működik az Internet Explorerrel.

Egyenlőre az alapértelmezett böngészőnek az Explorer van beállítva. Jó néhány webhelyet a Chrome böngészővel nyitok meg. Némelyik ilyen webhelyhez létrehoztam a Chrome böngészővel az asztalon egy-egy parancsikont.

Egyelőre a nem kívánom mindenhez használni az Edge böngészőt. Emiatt szeretném átállítani, hogy a Chrome böngészővel nyíljanak meg a korábban Explorerben létrehozott Youtube parancsikonok.

2020. szept. 15. 22:57
 1/3 anonim válasza:
100%
Szerintem azokat a parancsikonokat töröld. Állítsd a Chrome-ot alapra, és abban nyisd meg a kívánt linkeket, melyeket aztán vagy könyvjelzőbe, vagy akár parancsikonra is tehetsz... Lehet hogy így lesz a jó. Vagy esetleg próbáld meg hogy jobb klikk a parancsikonra, Társítás>Chrome. Vagy Jobb klikk tulajdonságok, és indítás helye... Én windows7 user vagyok.....
2020. szept. 16. 19:17
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat.

Sajnos a Windows 10 esetében a jobb klikk a parancsikonra, társítás, illetve a tulajdonságok és indítás helye nálam nem elérhető.

2020. szept. 17. 23:06
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Remélem ez segít: Gépház --> Alkalmazások --> Alapértelmezett alkalmazások --> Webböngésző: Google Chrome

[link]

2020. dec. 5. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!