Windows 10 nem viszi a régi játékokat miért? pl zuma,stb
Figyelt kérdés
2020. aug. 15. 16:08
1/4 anonim válasza:
futtathatod kompatibilitási módban, valami jobb klikk beállítások és ott választasz régi os-t talán. valami ilyesmi. de persze ez se tuti, hogy segít. sajnos nem vagyok gép előtt ezért nem tudom pontosan leírni.
2/4 Dongaben válasza:
Ez a "kompatibilis mód" a legtöbb esetben nem működik sajna...:( Egy régi kedvelt játékot próbáltam én is futtatni, a "Pokoli szomszédok"-at, de nem ment. Mivel nem hagyott nyugodni a dolog, így utánakerestem. Azt találtam, hogy "Ablakos" módban kell futtatni, és így már ment. De ez nyilván minden régi játéknál más... A virtuális XP lehet esetleg megoldás, ha gyakran van szükséged ilyen programokra.
3/4 Alex Fly válasza:
Speciel a Zuma tökéletesen fut Win10 alatt... És az általam elindított játékok mindegyikét működésbe lehet hozni ezen rendszer alatt is. A legrosszabb esetben 2 perc Google-használatra van szükség...
4/4 Karipapa01 válasza:
A Win10 alatt nincs DOS. Ha DOS-os a játék, akkor telepítsd a DOSBox-ot egy virtuális meghajtóra és az alatt futtathatók a DOS-os programok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!