Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Grafikai programot lehet...

Grafikai programot lehet használni rajzolásra egérrel, vagy teljesen kizárt?

Figyelt kérdés

Nyilván csak olyan dolgokra gondolok, amihez elég egy egér tehát pl. geometriai alakzatok, ilyesmi, nem tudom. GIMP, Krita, Inkscape, ilyesmire gondoltam. Tudom, hogy az Inkscape vektoros.

Ha tetszik a dolog, majd veszek egy Wacom(-szerű) táblát.

2020. okt. 29. 18:26
1 2
 11/12 tabaki ***** válasza:

„Nem tudom, hogy értelmezted ezt a mondatot”

A félreértelmezés után ilyesmivé torzult a jelentése: Holmi geometriai formákra persze elegendő egy egér, tehát nyilván nem erre, hanem a rafináltabb rajzi fortélyokra gondolok.

Így talán érthetőbb a (valódi kérdésed szempontjából inadekvát) válasz: Semmi gond, a programok többé-kevéssé ezeket is megpróbálják kezelni, ezért még az olyan problémás helyzetben sem reménytelen a megoldás, ahol egyértelmű a tábla előnye.

Kínos melléfogás volt, de remélem, most már egyenesbe kerültünk.

2020. okt. 30. 07:57
 12/12 A kérdező kommentje:
Semmi probléma. Örömmel hallom, hogy nem vagyok akkora hátrányban az egeremmel, mint ahogy feltételeztem. Még egyszer köszönöm.
2020. okt. 30. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!