Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Rajzolásra az új ipad air...

Rajzolásra az új ipad air vagy az új pro?

Figyelt kérdés
2020. okt. 17. 10:17
 1/1 anonim válasza:

Attól függ, mennyire veszed komolyan a dolgot, illetve mennyire vagy már jártas a rajzolásban.

A magam részéről kezdő vagyok, szeptemberben vettem egy 2019-es iPadet és Apple Pent hozzá (ez került 150.000 + 33.000 Ft-ba), illetve megvásároltam a két appot, amit használni akartam (Procreate és Affinity Designer, ez kicsivel több volt, mint 10.000 Ft).

De én kezdő vagyok, nem tudtam, mennyire fog menni, ezért nem akartam sok pénzt beleölni. Ha jobban megy, és a munkáim visszahozták az árát, majd váltok próra.

Amit biztosan tudok, hogy a Procreate kevesebb layert kezel a hardver miatt, de egyébként lassulást, akadozást a két programban nem tapasztaltam. Viszont, ha nem prót veszel, a Vectornatort nem javaslom, az ingyenes program volt, és folyton lefagyott, elveszett az utolsó pár módosítás.

Egyszóval minden attól függ szerintem, mire akarod és tudod használni az iPadet. Nem éri meg a drágábbat venbi, ha még csak most kezdtél el foglalkozni a digitális rajzolással.

2020. okt. 17. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!