Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A word 10-hez ez a licensz...

A word 10-hez ez a licensz kulcs megfelelő?

Figyelt kérdés
[link]
2020. okt. 5. 18:52
 1/9 anonim ***** válasza:

[link]

tesék EZÉRT OEM

2020. okt. 5. 18:55
 2/9 anonim ***** válasza:
45%
igen jó, de csak egy adott gépre.
2020. okt. 5. 18:56
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez egy Windows kulcs. A Word az Office része, ami pedig egy önálló és független program (Microsoft Office 2019 a legújabb önálló kiadás, vagy Office 365 havidíjas előfizetésben vehető).
2020. okt. 5. 18:56
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
jah, igen most olvastam én is :D word nem win, elnézést. officehez más kell
2020. okt. 5. 18:59
 5/9 A kérdező kommentje:

Most, hogy őszinte legyek mindenkivel egyáltalán nem vagyok ott ebben a témában sőt nagyon homályos az egész dolog.😝

Az a lényeg, hogy az egész word használatra lenne szükségem szóval akkor ez a kulcs nem felel meg erre? És ha neem akkor valaki nézne nekem egyet a neten és elküldené?

2020. okt. 5. 19:00
 6/9 anonim ***** válasza:
47%

[link]

Ez ingyenes, és szerintem neked megfelelel.

2020. okt. 5. 19:07
 7/9 anonim ***** válasza:
47%

Mire kell? Egyszeri vagy párszori alkalomra ott a Libre Office, teljesen ingyenes szerkesztő ugyanazokkal a funkciókkal (minimálisan eltér a felület és egyes menük/opciók helye).

Ha folyamatos használatra kell, de véges ideig vagy szakaszos ideig, akkor az Office 365 előfizetés éri meg a legjobban, amelyiket hónapot fizeted addig használható a program, mindig a legújabbat kapod érte.

[link]

Drága, de ha kisebbek az igények akkor Ebay-en lehet venni pár száz forintért Office fiókot, amiért cserébe kapsz egy olyan aktivált hozzáférést amivel letölthető és használható az Office 365. A nagyon nyomott árért cserébe van egy kis kockázat (bármikor elvehetik, 3 havonta jelszót kell cserélni a fiókon, nem ajánlott használni a Onedrive tárhelyét, mert esetleg más ráláthat a tartalmára), de valamit valamiért.

Ennek van a retail változata ami csak a 2019-es kiadást tartalmazza és a licenc is csak arra szól, az általad linkelt oldalon például ez:

[link]

2020. okt. 5. 19:09
 8/9 A kérdező kommentje:

Akkor maradjunk annyiban, hogy holnap letöltöm azt a valamit mert ma ez nem kivitelezhető és ha nagyon elveszek benne akkor majd zaklatni foglak benneteket.🤣

De köszönöm mindenkinek az idejét.

2020. okt. 5. 19:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha van google fiókod(és miért ne lenne?), akkor ott a Google Drive. Van benne szövegszerkesztő, táblázatkezelő és bemutatókészítő. Alap funkciókra tökéletesen megfelel és ingyen van. Ha több kell ingyen, akkor ott a Libre Office, ahogy előttem javasolták.
2020. okt. 5. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!