Alacsony fps, jó gép mellett?
Sziasztok. Minap vásároltam egy meglehetősen erős specifikációjú laptopot, főként játékra, de nem azt az eredményt hozza, mint amit várok tőle.
Egy Acer Nitro 5-ről van szó, RTX2060 6gb, 16gb ram, i5 9300h, 512gb ssd.
Még alap játékokat próbáltam ki rajta, mint pl CS:GO, Minecraft, etc. Viszont egyik játék sem ment 100-120fps fölé, ami elég inritáló. Utána olvasgattam, videókat is néztem, véleményeket is kértem a vásárlás előtt, és egy kellemetlen csalódás ért.
Valami más ötlet esetleg?
(Akik asztali gépet javasolnának, azok ne is írjanak, hordozhatóság nagyon fontos nekem.)
Illesztőprogramok a legújabbak, tehát azzal nincsen gond.
Nyilván faszméregetés szempontból szeretnék kérkedni a haverok előtt a számokkal. Hülyeség lenne arra gondolni, hogy csak simán kiszeretném hozni a maxot a gépből. :)
Ha nemtudtok érdemleges segítő választ adni a kérdésre, akkor megkérlek ne töltsétek a drága időtöket a fölösleges butaságokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!