Alacsony fps, jó gép mellett?
Sziasztok. Minap vásároltam egy meglehetősen erős specifikációjú laptopot, főként játékra, de nem azt az eredményt hozza, mint amit várok tőle.
Egy Acer Nitro 5-ről van szó, RTX2060 6gb, 16gb ram, i5 9300h, 512gb ssd.
Még alap játékokat próbáltam ki rajta, mint pl CS:GO, Minecraft, etc. Viszont egyik játék sem ment 100-120fps fölé, ami elég inritáló. Utána olvasgattam, videókat is néztem, véleményeket is kértem a vásárlás előtt, és egy kellemetlen csalódás ért.
Valami más ötlet esetleg?
(Akik asztali gépet javasolnának, azok ne is írjanak, hordozhatóság nagyon fontos nekem.)
Illesztőprogramok a legújabbak, tehát azzal nincsen gond.
#11 Remélem boldogabb lett az életed így, hogy leírtad. :))
#12 Hát igen. Már örülök, ha 100at eléri.
#15 Látom te is vágod az FPS/HZ témát XD
Az hogy neked alacsonyak az igényeid és Pentiumon tolod az nem azt jelenti hogy más ne szeretné kihasználni a gép max adottságait.
Szerinted azért vett 2060-as gépet hogy 60 FPS-el eltögyörögjön? Ha jobbban utánnanéznél tudnád hogy 144 HZ-es moninot arra való hogy 144 FPS- el hajtsd, a 2060-nak kéne is bőven vinnie
#14 Rád írtam.
#15 Neharagudj, de 400k-s géptől nem ilyen teljesítményt várok.:D A többit meg leírták utánad.
100-120 az nem alacsony FPS.
Az alacsony FPS mondjuk a 20-30.
Az emberi szem biológiai adottságaiból adódóan képtelen másodpercenként 20-30-nál több független képet megkülönböztetni egymástól. Közvetetten persze érezheti, de 70-80 FPS fölött már biológiailag ez sem lehetséges.
Szóval: kapcsold ki az FPS-számlálót, és élvezd a játékot! Ha nem nézted volna meg, hogy mennyi az FPS-ed, nyugodtan játszanál, és azt hinnéd, hogy 140 feletti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!