Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit csinaltam rosszul? Windows...

Mit csinaltam rosszul? Windows telepito

Figyelt kérdés
Egy video alapjan csinaltam pendrive-ra egy telepitot, de mikor bekapcsolom a laptopot es nyomkodom az f2-t csak a boot panelt adja ki, amit pendrive nelkul is kiadna, es a videoban pedig egy olyan panel jelent meg ahol mar a windows7-et kell beallitani

2020. szept. 15. 17:39
 1/8 A kérdező kommentje:
[link] Nekem nem az a szurke panel jelenik meg, hanem egy kek
2020. szept. 15. 17:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha a telepítőt jól csináltad, akkor a Boot sorrendet kell beállítani, hogy a pendrájvról induljon a gép. Ezt vagy a BIOS-ban tudod állítani (szerintem oda visz az F2), vagy a Boot menüben ami általában F8, F11.

Ha a BIOS-ban állítottad át, akkor telepítés után vissza is kell állítani...

Ezen kívül ha a Rufus-t használtad a telepítőhöz, ott el lehet keveredni az UEFI/Legacy beállítások között is, ezért én a MS saját programját ajánlom:

[link]

<Eszköz letöltése> gomb

Persze, kinek a pap, kinek a ministráns...

2020. szept. 15. 17:50
 3/8 anonim ***** válasza:

Közben melett a videó is... :)

Itt F2-vel belép a BIOS-ba (ami nem biztos hogy úgy néz ki mint a te gépeden), és átállítja a boot sorrendet.

Ezt már írtam fent is...

Ha régebbi a géped, lehet hogy nem a megfelelő USB portba dugtad a pendrájvot. Régi gépeken az USB3 port nem működött alapból, csak ha már telepítetted a driver-t hozzá... Még régebbi gépen ugyanez volt a helyzet az USB2-vel is.

2020. szept. 15. 17:57
 4/8 anonim ***** válasza:
melett=meglett :)
2020. szept. 15. 17:57
 5/8 A kérdező kommentje:
Sajnos akar melyik USB portot hasznalom nem adja be sehol:/ A Boot sorrendet mire kell átállítani?
2020. szept. 15. 18:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Nálam F12-re jön be a boot menü újraindítás után nyomogatva a billentyűt. Ott az USB-t választod. Nem szükséges a BIOS-ban feltétlen állítani. Próbáld az F12-őt is.
2020. szept. 15. 19:09
 7/8 anonim ***** válasza:
2020. szept. 15. 19:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Inkább vidd be egy szervízbe mint itt vergődsz
2020. szept. 16. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!