Ha veszek egy gamer laptopot de de nem játszásra használom akkor lesz ebben valami hátrány?
Figyelt kérdés
2020. szept. 12. 22:41
11/12 anonim válasza:
Nem irtam es nem is celoztam arra hogy talald ki.
Felteteleztem hogy mar lattal szetszedett asztali gepet. Vagy barmilyen mas elektronikai cikket.
12/12 MolotovPunk válasza:
Ha veszel egy gamer laptopot,de nem használod játékra,akkor minek túl sok pénzt költeni rá?Arról nem is beszélve,hogy egy gamer laptop esetleges javítása költségesebb,mint egy gamer asztali PC javítása.Laptopok többsége igazából nem való játékra élettartalmuk is rövidebb és tisztításuk is nehezebb,mint egy asztali gépé.Asztali gép emellett bővíthető is akár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!