Ha veszek egy gamer laptopot de de nem játszásra használom akkor lesz ebben valami hátrány?
#3, Erosebb mire? Ha munkara akkor jogos. Azonkivul szinte kidobott penz. Bar a sajatodat arra dobod ki amire akarod. A "szepseg" relativ, egy 20 eves gepet is ki lehet szepiteni.
Kerdezo, kb mintha azt irtad volna hogy csak piros ferarival tudsz elmenni a tescoba.
Legtobb laptopba a ram cserelheto/bovitheto.
Ssd szinten kicserelheto. Vagy berakhatod pluszba a meglevo hdd melle.
A WIn10 barmikor letoltheto es telepitheto, INGYEN! minimalis korlatokkal a Microsoft hivatalos oldalarol. Mar itt tobb tizerret sporoltal.
A proci amit nem tudsz cserelni, es az hogy I5 onmagaban nem mond sokat, mikor tobb tucatnyi processzort foglal magaba.
Hogy tudom az ssd cserélni? Mármint el kell vigyem szervízbe vagy én is meg tudom csinálni?
Ramot hogy tudom bővíteni?
Hazilag is meg lehet csinalni, bar neked nem ajanlom ha ennyire nem ertesz hozza. De valami haver csak akad, olcsobb mint a szerviz.
KIcserelni meg ugyanugy lehet mint a sima asztali gepbe. Csak a megfelelo csavarhuzo kell.
Nem, nem lesz belőle hátrányod.
Az, hogy valami "gamer", az pusztán egy marketing-megjelölés. Valamivel el kell adni azt a laptopot, ami háromszor annyiba kerül, mint a hasonló paraméterekkel rendelkező asztali gép. ;) És a gamerek többsége pedig szívfájdalom nélkül áldoz a technikára.
De ettől az a gép még bármire alkalmas. Igen, játékra IS, de ha csak egy sima, strapaálló, megbízható noti kell irodai munkára, filmnézésre, meg zenehallgatásra, arra is tökéletes, és nem fog szétesni fél év múlva, mint egy kommersz MSI notebook. ;)
Ezzel a "nehogy olyasmit vegyünk, ami akár 1%-kal is jobb, mint amire tervezzük használni" elvvel nagyon nem tudok egyetérteni. Egy komolyabb teljesítményű eszköz több ideig lesz használható, mint az, ami pont, hogy megfelel a kívánalmainknak. Így mondjuk nem 5, hanem 10 év múlva kell majd csak lecserélned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!