Hogyan tudom megoldani azt, hogy némafilmekbe feliratokat szerkesztek?
Vagyis feliratozom a némafilmeket. Kitörlöm az inzerteket, és azok helyett én írok valami kitalált szöveget.
Köszönöm szépen!
Szerezz be olyan filmet amin nincs beégetett felirat. Amelyiken van, az már el van csúfítva, nem érdemes tovább dolgozni vele. Kukázd.
Ha találsz felirat nélküli filmet, azt tedd át *.mkv konténerbe és abba importálható szöveges felirat. Az a film kódolását nem változtatja meg (nem teszi tönkre), bármikor leszedhető róla, lekapcsolható akár lejátszáskor is.
Szia.
1. Lépés : Kell egy jó filmvágó program : [link]
3. találat : [link]
2. Lépés: Vagy szétdarabolod a filmedet annyi és olyan részekre, amik közé csak a "inzerteket" kell "beszúrni". Aztán a filmvágó programba berakod a részeket és a részek közzé beteszed a saját felirataidat, vagy ugyanúgy a film vágó programban az eredeti "inzerteket" felüliratod a saját szöveg feliratjaiddal.
Nem mindegyik film vágó program tudja, hogy a szövegnek hátteret adjon, de biztos találsz olyat ami tudja.
Másik megoldás lehet az (szerintem ez a macerásabb megoldás), hogy az "Inzerteket" képkockánként képként kimented (ez az "inzert" hosszától függően másodpercenként válószinűleg 24 darab képet jelent. Majd a lementet képeket egy képszerkesztővel szerkesztve, a saját szöveget irod a képre (minden képre - ami tekitne a képek számát elég sok munka is lehet). Aztán a képekből újra "filmet" készitesz.
Sok sikert. Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!