Hogyan lehet aktiválni a windows 10-et?
Figyelt kérdés
Ingyenes megoldásokra gondolok. Azt tudom, hogy ingyen is le lehet tölteni a windows 10-et a Microsoft oldaláról, csak az aktiválásáért kell fizetni. Valahogy meg lehet oldani ingyenesen is az aktiválást, csak sajnos nem tudom, hogyan.
Köszönöm a válaszaitokat!
2020. aug. 3. 18:44
11/12 anonim válasza:
Ezzel 180 napig aktiválhatod teljesen legálisan. Azt hiszem az "slmgr /rearm" paranccsal megismételhető az aktiválás talán egyszer vagy kétszer. A KMSPico-t is javasolták, amit az MDL forum-ról lehet letölteni hivatalosan, de én nem javaslom a használatát. Inkább vegyél egy pár ezer forintos kulcsot.
12/12 anonim válasza:
Annak idején ahányszor próbálkoztam a KMSpicoval, egy idő után mindannyiszor vírusnak jelezte, nem tetszett neki, meguntam vettem egy kulcsot, azóta semmi ilyesmi gondja nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!