Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan lehet aktiválni a...

Hogyan lehet aktiválni a windows 10-et?

Figyelt kérdés

Ingyenes megoldásokra gondolok. Azt tudom, hogy ingyen is le lehet tölteni a windows 10-et a Microsoft oldaláról, csak az aktiválásáért kell fizetni. Valahogy meg lehet oldani ingyenesen is az aktiválást, csak sajnos nem tudom, hogyan.

Köszönöm a válaszaitokat!

2020. aug. 3. 18:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
24%
A KMSPico-val tudod aktiválni ingyen.
2020. aug. 3. 18:46
 2/12 A kérdező kommentje:
Biztonságos program? Nem kapok vele együtt valamilyen vírust?
2020. aug. 3. 18:50
 3/12 anonim ***** válasza:
33%
Az a baj, hogy bár sok helyről le lehet tölteni, az esetek 80%-ában vírust fogsz kapni. Egyébként maga a program biztonságos, generál egy kulcsot, amit be is illeszt neked automatikusan. De ebből csak egy "tárcsázós net hangeffektet" fogsz érzékelni. Utána ezt fél évente meg kell tenni, ezért nem tanácsos letörölni a programot aktiválás után. Az a baj, hogy én már töröltem magát a telepítőt, úgyhogy átküldeni se tudnám...
2020. aug. 3. 18:57
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem gond, köszi a választ!
2020. aug. 3. 18:59
 5/12 anonim ***** válasza:
36%

2

A win10 maga a vírus;)

2020. aug. 3. 18:59
 6/12 anonim ***** válasza:
22%
#5 :D Ez jó, de sajnos igazad van. A Windows 2000 volt az utolsó rendszer, ami igazán tetszett a maga puritánságával. Mondjuk a 7 is még használható volt...
2020. aug. 3. 19:03
 7/12 anonim ***** válasza:
33%

6

Én a 10-et 3x próbáltam megszokni-használni, de egyszerűen a használhatatlanság mintaképe + az erős gépeket is visszafogja, minél több frissítést nyel be...persze, ez üzleti trükk, hogy vegyél új gépet....rafináltul ki van találva...."frissítsd, hogy vegyél új gépet mihamarabb!":DDD

A win7-ig felhasználóbarát a windows, utána átbaxás...röviden ennyi.

2020. aug. 3. 19:07
 8/12 anonim ***** válasza:
83%
Oké, hogy vannak akik meggyőződésből (vagy téves ismeretek miatt) nem hajlandók semmire nyitni, de 1500 forint egy legális Windows kulcs, ha megfelelő helyen veszed. Ennyi pénz nem egy komoly kiadás, és össze nem hasonlítható a biztonság kérdése egy töréssel szemben.
2020. aug. 3. 19:08
 9/12 anonim ***** válasza:
96%
Win10 pro vagy home bőven elég. letöltöd legálisan és veszel egy kulcsot 1-3 ezerért.
2020. aug. 3. 19:18
 10/12 anonim ***** válasza:
32%

Most komolyan: 1-2 ezer forintért lehet LEGÁLISAN (mert az EU állásfoglalása szerint ez legális!) licencet venni. És nem kell attól félni, hogy vírusos a crack, vagy hogy egyszer csak a MS letiltja.

Vagy ha ingyen oprendszert akarsz: Linux. Teljesen ingyenes, nem piszkál aktiválással, legálisan letölthető és terjeszthető, és a Win10-zel ellentétben nem kémkedik utánad, nem erőltet rád semmit, és nem kell egy erőmű a futtatásához.

Semmi baj nincs azzal, ha valakinek nem jön be a Win10. A legnagyobb butaság azzal a primitív gondolattal előhozakodni, hogy "mert nem értesz hozzá". A frászt nem. De attól még nem kell, hogy tetsszen az oprendszer erőforrászabálása, a "fejlesztések" koncepció nélküli kuszasága, a minimális testreszabhatóság, a mesterségesen generált korlátok, a gyenge biztonság, vagy az, hogy 30 év alatt sem sikerült odáig eljutniuk, hogy ne legyen tele a rendszer nevetséges bugokkal.

2020. aug. 3. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!