Hogyan lehet aktiválni a windows 10-et?
Ingyenes megoldásokra gondolok. Azt tudom, hogy ingyen is le lehet tölteni a windows 10-et a Microsoft oldaláról, csak az aktiválásáért kell fizetni. Valahogy meg lehet oldani ingyenesen is az aktiválást, csak sajnos nem tudom, hogyan.
Köszönöm a válaszaitokat!
6
Én a 10-et 3x próbáltam megszokni-használni, de egyszerűen a használhatatlanság mintaképe + az erős gépeket is visszafogja, minél több frissítést nyel be...persze, ez üzleti trükk, hogy vegyél új gépet....rafináltul ki van találva...."frissítsd, hogy vegyél új gépet mihamarabb!":DDD
A win7-ig felhasználóbarát a windows, utána átbaxás...röviden ennyi.
Most komolyan: 1-2 ezer forintért lehet LEGÁLISAN (mert az EU állásfoglalása szerint ez legális!) licencet venni. És nem kell attól félni, hogy vírusos a crack, vagy hogy egyszer csak a MS letiltja.
Vagy ha ingyen oprendszert akarsz: Linux. Teljesen ingyenes, nem piszkál aktiválással, legálisan letölthető és terjeszthető, és a Win10-zel ellentétben nem kémkedik utánad, nem erőltet rád semmit, és nem kell egy erőmű a futtatásához.
Semmi baj nincs azzal, ha valakinek nem jön be a Win10. A legnagyobb butaság azzal a primitív gondolattal előhozakodni, hogy "mert nem értesz hozzá". A frászt nem. De attól még nem kell, hogy tetsszen az oprendszer erőforrászabálása, a "fejlesztések" koncepció nélküli kuszasága, a minimális testreszabhatóság, a mesterségesen generált korlátok, a gyenge biztonság, vagy az, hogy 30 év alatt sem sikerült odáig eljutniuk, hogy ne legyen tele a rendszer nevetséges bugokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!