Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Lehet ezzel a módszerrel...

Lehet ezzel a módszerrel aktiválni a windows 10-et? (többi lent)

Figyelt kérdés

Találtam eggy videót, ahol ingyen aktiválták:

https://www.youtube.com/watch?v=hXmITZzfO0g

A hozzászólások alapján bizakodó vagyok, de kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre is.

2020. aug. 3. 08:29
 1/8 P.O.C. ***** válasza:
100%

Sima Warez cucc, ne csodálkozz ha majd törlik a kommented. Itt egy távoli tört KMS szerver segítségévél történt az aktiválás, csak épp parancssorban külön szoftver nélkül.

Ennél még az is "legálisabb", ha az ebay -en veszel 3 dollárért Volume MAK kulcsot.

2020. aug. 3. 08:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Ezzel a módszerrel nem aktiválod tartósan, hanem csak 180 napig.
2020. aug. 3. 08:58
 3/8 anonim ***** válasza:
40%

+1 +2

Hiányzik a videóból a meggyőzés a "hekkelés" eredményességéről:

slmgr -xpr

Itt látható lenne hogy csak 180 napos a "hekk".

Ugyanis mindkét megoldás kms törés.

Olcsón lehet venni legális kulcsot, akkor meg minek telepítsünk backdoor-t a gépünkre...

[link]

Amúgy:

[link]

2020. aug. 3. 09:09
 4/8 anonim ***** válasza:

Lehet, de nem ajánlom.

Bármelyik aktivátor, amelyik automatikus megújítással aktivál az az esetek 95% még feltelepít valami a C:\Windows mappába is... Helyette inkább nézelődj még egy kicsit és keress valami olyan megoldást, ami nem csak 180 napig aktivál és nincs benne 180 naponta megujuló funkció vagy csak simán vegyél egy kulcsot pár ezer forintért.

2020. aug. 3. 09:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Tegnap próbáltam és a "kms.digiboy.ir" nem működik. Más kms szerver kell ami pont online pl. kms.loli.beer. Amúgy persze jó ez a módszer ;)
2020. aug. 3. 09:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Azért figyelni kell, és 180 naponként újra aktiválni. Jobb amúgy külső programok nélkül.
2020. aug. 3. 09:52
 7/8 anonim ***** válasza:

Bakker, 1000 forint az olx-en egy kulcs. Eredeti telepito meg ingyen van a Ms oldalan.

Utanna meg sirtok hogy virusos a gep...

2020. aug. 3. 12:38
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!
2020. aug. 3. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!