Van rá becslés, hogy körülbelül mennyi elveszett bitcoin kallódik a rendszerben?
Figyelt kérdés
Ha a például a tulajdonos elveszítette a privát kulcsot, esetleg elhunyt mielőtt tovább adhatta volna. Ezekkel a coinokkal mi lesz? Az idők végezetéig gazdátlanok maradnak?2020. aug. 3. 05:22
11/22 anonim válasza:
"De nincs olyan, hogy elveszett. A kulcsok veszhetnek el, amelyekkel el tudják költeni, de a bitcoinok továbbra is ott vannak a rendszerben. " ilyen elven elveszett pénz sincs... statisztikai modszerekkel elég pontosan meg lehet határozni mennyi bitcoin van elveszve s mennyi az amit csak nem használnak. ez a becslés a 4 millio
13/22 anonim válasza:
a mennyiségi meghatározást mutassam?
14/22 anonim válasza:
13: Bármit ezzel kapcsolatban. Csak kíváncsi vagyok, ennyi.
15/22 anonim válasza:
de annyira nem hogy hasznád a googlet, csak annyira hogy másokat csicskáztass...
16/22 anonim válasza:
Nem kell megsértődni, dehogy csicskáztatlak, csak kíváncsi vagyok, hogy miből, hogy számolja ezt ki, vagy melyik szervezet.
Amiket én találtam erről korábban (ahogy írtam is), inkább csak spekulációk voltak.
17/22 anonim válasza:
nem szervezet hanem egy szakember számolja ki. többféle matematikai modszer is van a valoszinuségszámitásra. a legegyszerubb az hogy egy kis mintát megszoroznak.
18/22 anonim válasza:
Arra lettem volna kíváncsi, hogy te melyikre gondoltál és melyikre hivatkozol. De mindegy.
Úgy gondolom, hogy a valószínűségszámítás nem erre való.
19/22 anonim válasza:
valo nem valo, csak ez áll rendelkezésre. nevezheted statisztikának is hátha ugy jobban tetszik.
20/22 anonim válasza:
A statisztikai számítás és a valószínűségszámítás nem ugyanaz, ezért nem fogom egynek nevezni a kettőt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!