Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van rá becslés, hogy körülbelü...

Van rá becslés, hogy körülbelül mennyi elveszett bitcoin kallódik a rendszerben?

Figyelt kérdés
Ha a például a tulajdonos elveszítette a privát kulcsot, esetleg elhunyt mielőtt tovább adhatta volna. Ezekkel a coinokkal mi lesz? Az idők végezetéig gazdátlanok maradnak?

2020. aug. 3. 05:22
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
"De nincs olyan, hogy elveszett. A kulcsok veszhetnek el, amelyekkel el tudják költeni, de a bitcoinok továbbra is ott vannak a rendszerben. " ilyen elven elveszett pénz sincs... statisztikai modszerekkel elég pontosan meg lehet határozni mennyi bitcoin van elveszve s mennyi az amit csak nem használnak. ez a becslés a 4 millio
2020. aug. 9. 16:25
 12/22 anonim ***** válasza:
11: Akkor mutasd.
2020. aug. 9. 18:08
 13/22 anonim válasza:
a mennyiségi meghatározást mutassam?
2020. aug. 9. 19:06
 14/22 anonim ***** válasza:
13: Bármit ezzel kapcsolatban. Csak kíváncsi vagyok, ennyi.
2020. aug. 9. 19:43
 15/22 anonim válasza:
de annyira nem hogy hasznád a googlet, csak annyira hogy másokat csicskáztass...
2020. aug. 9. 20:07
 16/22 anonim ***** válasza:

Nem kell megsértődni, dehogy csicskáztatlak, csak kíváncsi vagyok, hogy miből, hogy számolja ezt ki, vagy melyik szervezet.

Amiket én találtam erről korábban (ahogy írtam is), inkább csak spekulációk voltak.

2020. aug. 9. 20:15
 17/22 anonim válasza:
nem szervezet hanem egy szakember számolja ki. többféle matematikai modszer is van a valoszinuségszámitásra. a legegyszerubb az hogy egy kis mintát megszoroznak.
2020. aug. 9. 20:23
 18/22 anonim ***** válasza:

Arra lettem volna kíváncsi, hogy te melyikre gondoltál és melyikre hivatkozol. De mindegy.

Úgy gondolom, hogy a valószínűségszámítás nem erre való.

2020. aug. 9. 23:07
 19/22 anonim válasza:
valo nem valo, csak ez áll rendelkezésre. nevezheted statisztikának is hátha ugy jobban tetszik.
2020. aug. 10. 14:26
 20/22 anonim ***** válasza:
A statisztikai számítás és a valószínűségszámítás nem ugyanaz, ezért nem fogom egynek nevezni a kettőt :)
2020. aug. 10. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!